Drift och support

Vår personliga, effektiva och förstklassiga ServiceDesk byggd på ramverket ITIL hjälper er med alla era IT-ärenden med vår stabila driftsorganisation som grund.

 

 

Människan först, Tekniken sen.

  Vi anser att Nyckeln till en bra kundupplevelse är att vi har människan i centrum, både från kunds sida samt med vår egen kunniga personal. Detta gör att man får ett professionellt och personligt bemötande när man kontaktar vår Servicedesk.

Support

  All ärendehantering ingår i kostnaden för grundtjänsten. kontaktvägar ses nedan men även on-site support ingår när så erfordras för att lösa en användare ärende. 

ITIL

  Vi arbetar fullt ut enligt ramverket ITIL. Både med systemstöd och i vår dagliga leverans gentemot alla våra kunder. Detta ramverk låter oss jobba effektivt med en hög lösningsgrad vid första kontakt

Kontaktvägar

  Flertalet kontaktvägar som ex. self service, mail och telefon gör att alla kan känna sig trygga med att felanmäla sina ärenden via flertalet olika kanaler. Där felanmälan via web/mail är tillgängligt 24/7 och våra öppettider för personlig service via telefon är som standard 08-17. 

Optioner

 
  • Extrabeställd On-Site support
  • Utbildning av kunds personal
  • Skapande av userguides för 3dje parts tjänster
  • Utökad beställningsportal (branding)
  • Utökade öppettider anpassade efter er verksamhet
  • Integration och Automationer med andra system

Rapportering

  Uppföljning av ärenden, NKI undersökningar och rapportering sker löpande och redovisas öppet för kund på det operativa forumet. Transparensen bidrar till att vi får ett bättre samarbete och kan utveckla leveransen tillsammans.