IT-Tekniker (Azure Cloud, M365 specialist)

Din nya tjänst
Vi söker en självgående tekniker/specialist med minst 5 års erfarenhet som kan och vill fortsätta utvecklas inom området IT-Arbetsplats, Azure Cloud och Power Platform.  Du blir del en viktig del av ett kompetent team med stor grad av frihet att leverera den bästa lösningen för våra kunder. Svensk Driftpartner går bra och vi behöver nu förstärka upp vårt team med rätt person som vill arbeta både på djupet men med bred allmän bas att stå på.

I det dagliga arbetet kommer du arbeta med teamet mot våra kunder i allt från projekt till svårare supportcase. Har du kunskap om Hyper converged miljöer alternativt nät/kommunikation så blir du en extra viktig spelare hos oss.  

Svensk Driftpartner har kollektivavtal, vinstdelningssystem, satsar på utbildning, har frikostigt motionsbidrag samt sitter centralt på Drottninggatan i Stockholm. 

Din bakgrund
Vi tror att rätt person har läst en IT-inriktad gymnasieutbildning och/eller läst en vidareutbildning inom IT, gärna inom infrastruktur, Cloud eller Onprem miljö.

Tjänsten innebär arbete inom Microsoft 365, Azure AD, Intune, Power Platform mm. så tidigare erfarenhet inom dessa områden är ett krav. Vi ser också gärna att du har grundat dina kunskaper från support men gått vidare mot IT-Arbetsplatsrelaterade uppgifter. Vi tror att du är mycket bekväm inom Windows klient OS, vana att sätta upp och arbeta med Tenant Management men även har viss erfarenhet av Windows server och nätinfrastrukturer. Du är van att jobba i ärendehanteringssystem och är trygg i att ta kontakt med nya människor. Du kommer att ha en framåtlutad position gentemot våra kunder så en vana att presentera lösningar, vara lyhörd och ta ansvar för dessa är självklart för dig.

Din profil
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som ambitiös, har bra kundfokus och tror att du kan bidra till att utveckla både oss och våra kunder. Har du lätt för att lära och ser ljust på tillvaron i stort kan det vara just du som är rätt för person för uppgiften.

Service är ett annat honnörsord för dig och du tycker det är viktigt att skapa en god upplevelse för användaren i alla lägen.

Din nya arbetsgivare
Svensk Driftpartner erbjuder skalbara, högkvalitativa IT-drifttjänster i en hybridmiljö till företag och organisationer. Vi arbetar med tydliga och mätbara mål. Vi lägger stort fokus på samverkan och proaktivitet men även tillväxt, lönsamhet och organisationsutveckling internt. Vi ska helt enkelt vara den bästa arbetsgivaren för dig och våra anställda genom att alltid ta vara på ditt och de andras välbefinnande.

Människan först, Tekniken sen
Vill du ha roligt, utvecklas och tror dig ha samma syn som oss?
Gör en spontanansökan via fromuläret nedan, eller sök via LinkedIn

Drag and drop files here or Browse
.pdf, .doc, .docx