Senior Infrastrukturspecialist

 

Din nya tjänst:

Vi söker en självgående tekniker med minst 7 års erfarenhet som kan och vill fortsätta utvecklas inom området Infrastruktur, Nätverk, Microsoft 365 och ta ansvar för den interna infrastrukturen hos oss. Du blir del en viktig del av ett kompetent team med stor grad av frihet att leverera en stabil och effektiv driftplattform för oss och våra kunder.

I det dagliga arbetet kommer du arbeta och ansvara för våra interna system och driftplattform. Har du kunskap om nät/kommunikation så blir du en extra viktig spelare hos oss. Du kommer även att jobba mot våra kunder i allt från projekt till svårare problemlösning.

 

Din bakgrund:

Vi tror att rätt person har läst en IT-inriktad gymnasieutbildning och/eller läst en vidareutbildning inom IT, gärna inom Infrastruktur och Nät. Du har även praktiserat detta i arbetslivet de senaste 7 åren.

Tjänsten innebär arbete inom Virtualisering, Windows Server, Nätverk, Active Directory, mm. så tidigare erfarenhet inom dessa områden är ett krav. Vi tror därför att du är senior i din erfarenhetsnivå och har en bred och god produktkännedom inom IT-infrastruktur, exempelvis inom Linux- och Windowsprodukter, serverdrift och klient, virtualiserade miljöer, nätverk, backup, säkerhet, brandväggar, övervakning m.m.

Du är van att jobba i ärendehanteringssystem baserat på ITIL och är trygg i att ta kontakt med nya människor. Du kommer även att ha en framåtlutad position gentemot våra kunder så en vana att presentera lösningar, vara lyhörd och ta ansvar för dessa är självklart för dig.

 

För att lyckas i din roll hos oss bör du ha följande kompetens:

 • Minst 7 års arbetslivserfarenhet inom IT-infrastruktur
 • God kunskap om Windows Server, AD, DFS, GPO
 • God kunskap om virtualiserade miljöer (Nutanix är meriterande)
 • Kompetens inom Microsoft 365 (Azure AD, Intune)
 • God kunskap om nät (LAN, Firewall, DNS, DHCP, WiFi)
 • Grundläggande kunskap om Linux
 • Erfarenhet av ITIL-processerna Incident, Change och Problem

 

Din profil:

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som ambitiös, har bra kundfokus och tror att du kan bidra till att utveckla både oss och våra kunder. Har du lätt för att lära och ser ljust på tillvaron i stort kan det vara just du som är rätt för person för uppgiften.

 

Din ansökan:

Är du intresserad av denna tjänst, vänligen ansök här via LinkedIn. Vi kommer att starta intervjuprocessen omgående men huvuddelen av intervjuer kommer ske från vecka 4.

 

Din nya arbetsgivare

Svensk Driftpartner erbjuder skalbara, högkvalitativa IT-drifttjänster i en hybridmiljö till företag och organisationer. Vi arbetar med tydliga och mätbara mål. Vi lägger stort fokus på samverkan och proaktivitet men även tillväxt, lönsamhet och organisationsutveckling internt. Vi ska helt enkelt vara den bästa arbetsgivaren för dig och våra anställda genom att alltid ta vara på ditt och de andras välbefinnande.

Svensk Driftpartner har kollektivavtal, vinstdelningssystem, satsar på utbildning, har frikostigt motionsbidrag samt sitter centralt på Drottninggatan i Stockholm.
Gör en spontanansökan via fromuläret nedan, eller sök via LinkedIn

 

 

 

Supportspecialist

 

 

 

Allmänt:

Har du arbetat något år och är en utåtriktad person med känsla för service och support? Brinner du för att göra andra till vinnare. Då har vi tjänsten för dig.

Vi på Svensk Driftpartner söker en kundorienterad supportspecialist som attraheras av våra kunders framgång mer än att prata teknik med dem. Vi kallar det Människa Först - Tekniken sen! Customer success i verkligheten.

Vi söker därför en taggad och nyfiken supportspecialist till vårt kontor beläget på Drottninggatan i Stockholm för en fast anställning. I rollen har du ett tätt samarbete med dina kollegor samtidigt som du får ett personligt ansvar för ditt arbete. Det är en bred och flexibel roll där det finns stor möjlighet att bredda din tekniska kompetens, såväl som att fördjupa sig i de delar du är särskilt intresserad av.

Arbetsuppgifter:

Du kommer främst arbeta i vår tekniska support med stöd till våra kunder.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

 • Ärendehantering
 • Microsoft 365 support via vår Arbetsplatstjänst
 • Ge support inom kundspecifika applikationer
 • Administration i Active Directory/AzureAD
 • Licenshantering
 • Support av hårdvara
   

Vi söker dig som är ambitiös, social och vill arbeta i en flexibel roll. Utöver det så ser vi gärna att du har ett stort tekniskt intresse. I denna process lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper då vi tror att människan är viktigare än tekniken och att rätt person med rätt driv och personlighet kommer passa in väldigt bra i vårt kundnära och sociala team.

Bakgrund:

Din bakgrund är en relevant gymnasie- eller yrkeshögskoleexamen inom IT-infrastruktur, med bland annat Windows 10/11, Microsoft/Office 365 och Active Directory.

Krav:

Arbetsspråket är svenska, varpå flytande tal- och skriftförmåga är ett absolut krav.
IT utbildning eller minst 1 år i en roll som motsvarar beskrivning av tjänsten med Microsoft 365 kunskap inklusive AzureAD/Active directory.

Vill du ha roligt, utvecklas och tror dig ha samma syn som oss? Då är det dig vi söker, så ansök idag så pratar vi mer.

Anställning:

Anställningen är tillsvidare där provanställning på 6 månader tillämpas
Tillträde enligt överenskommelse
Kollektivavtal finns

Din nya arbetsgivare:
Svensk Driftpartner erbjuder skalbara, högkvalitativa IT-drifttjänster i en hybridmiljö till företag och organisationer. Vi arbetar med tydliga och mätbara mål. Vi lägger stort fokus på samverkan och proaktivitet men även tillväxt, lönsamhet och organisationsutveckling internt. Vi ska helt enkelt vara den bästa arbetsgivaren för dig och våra anställda genom att alltid ta vara på ditt och de andras välbefinnande.

Människan först, Tekniken sen
Vill du ha roligt, utvecklas och tror dig ha samma syn som oss?
Gör en spontanansökan via fromuläret nedan, eller sök via LinkedIn

Drag and drop files here or Browse
.pdf, .doc, .docx